Quantum Touch

Door een lichte aanraking van de hand gecombineerd met een speciale ademhalingstechniek en zuivere intentie, kun je het zelf genezingsvermogen van het lichaam versnellen en gaat geblokkeerde energie weer stromen. Het lichaam weet zelf waar de aangeboden energie nodig is en het effect is vaak onmiddellijk voelbaar. Er wordt behandeld door middel van het leggen van de handen op het gebied van spanning en pijn in combinatie met een ademhalingstechniek.

Quantum Touch Allergy

Dit is een techniek om allergieën te verminderen of te elimineren. Voor iedere acute en ook chronische klacht is het de moeite van het proberen waard. Door het uittesten van stoffen die een reactie veroorzaken kan de stof als het ware geïsoleerd worden. Voorbeelden hiervan zijn een spiertest, welke frequentie in je voeding of andere omgevingsfactoren die de balans van het lichaam verstoren. Door middel van Quantum Touch gefocust op het allergeen, wordt het lichaam als het ware gereset en ondervindt het geen of minder hinder van het allergeen.

Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur gebeurt door middel van een speciale lichtpen met gekleurd licht. Door de intentie van het gekleurde licht, worden energiebanen geharmoniseerd en wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld. Kleurenpunctuur is volkomen pijnloos. Ik gebruik kleurenpunctuur in combinatie met voetreflexzonetherapie.