Overige behandelingen

Aromatherapie
Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen, waarbij gebruik gemaakt wordt van etherische oliën. De levenskracht die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware overgedragen en zal bijdragen aan het herstel van het natuurlijk evenwicht van het lichaam. Het zijn natuurlijke oliën zonder chemische toevoegingen, ze behouden hierdoor ook hun natuurlijke werking. Ik gebruik etherische en basis oliën.

Quantum Touch
Door een lichte aanraking van de hand gecombineerd met een speciale ademhalingstechniek en zuivere intentie kun je het zelf genezingsvermogen van het lichaam versnellen en gaat geblokkeerde energie weer stromen. Het lichaam weet zelf waar de aangeboden energie nodig is en het effect is vaak onmiddellijk. Er wordt behandeld door middel van het leggen van de handen op het gebied van spanning en pijn in combinatie met een ademhalingstechniek.

Quantum Touch Allergy
Dit is een techniek om allergieën te verminderen of te elimineren. Voor iedere acute en ook chronische klacht is het de moeite van het proberen waard. Door het uittesten van stoffen die een reactie veroorzaken kan de stof als het ware geïsoleerd worden. Voorbeelden hiervan zijn een spiertest, welke frequentie in je voeding of andere omgevingsfactoren die de balans van het lichaam verstoren. Door middel van Quantum Touch gefocust op het allergeen wordt het lichaam als het ware gereset en ondervindt geen of minder hinder van het allergeen.

Kleurenpunctuur
Kleurenpunctuur gebeurt met een speciale lichtpen met gekleurd licht. Door de intentie van het gekleurde licht worden energiebanen geharmoniseerd en wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld. Kleurenpunctuur is volkomen pijnloos. Ik gebruik kleurenpunctuur in combinatie met voetreflexzonetherapie.